Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадов ганаш за торти и сладкишиТова е най-обикновеният шоколадов ганаш за торти и сладкиши.
В малък съд се сипва сладкарската сметана....
Карамелена Заливка за Еклери и Сладкиши
С помощта на малка лъжичка нанасяме приготвената заливка върху готовите еклери или други сладкиши....
Шоколадова глазура за торти и сладкишиСложете сметаната в касерола. Включете котлона и изчакайте да заври.
Махнете и добавете кравето масло на кубчета. Разбъркайте и сложете шоколада...
2
Новогодишни кейк попс – сладкиши на клечка
Бисквитите се натрошават и се смилат. Бадемите се смилат заедно със захаросаните плодове. Смесват се с бисквитите и по малко се добавя маскарпонето...
Карамелен топинг за сладкиши и торти
Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Пухкав пандишпан за сладкиши и торти
Изпечете пухкавия пандишпан за сладкиши и торти за около 35-40 мин., като задължително държите вратичката на фурната затворена през първите 20 мин...
Безглутеново тесто за сладки и сладкиши
За безглутенови сладкиши сместа трябва да е кексообразна, а за безглутенови сладки - добавя се брашно, докато се получи меко тесто....
Малинов топинг за сладкиши и десерти
Предложение за приложение на малиновия топинг за сладкиши и десерти.
Ябълките и ягодите се измиват. Подготвят се 6 десертни купички....
Малинова глазура за сладкиши и торти
Разбърква се и отново и малиновата глазура за сладкиши и торти се пасира до гладка смес....
Бърз чийзкейкБисквитите се слагат в блендер и се смилат. Маслото се разтопява и се добавя към бисквитите. Разбърква се добре до "мокър пясък".
Изсипва се в...
1
Бърз тиквеник
Разбърквате всички съставки (без корите).
Вземате листа от корите, намазвате ги със сместа и навивате на руло.
Оформяте като вита баница....
Бърз сладкишПродуктите се разбъркват добре, за да се получи гладко тесто, което се пече в умерена фурна.
След като изстине, се нарязва на квадратчета и се...
3
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 7
50
43
33
21
10
Дай твоята оценка: