Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топинг от вишни за сладкиши и десертиТози топинг ползваме при направа на сладкиши и десерти...
Огледална шоколадова глазура за сладкиши и торти
Шоколадовата огледална глазура се използва при температура 30-32 градуса, като тортата или сладкишът са добре охладени и хубаво загладени с крем....
Сироп от кафява захар за сладкиши и десерти
Този сироп от кафява захар за сладкиши и десерти е идеален е за сиропиране на блатове за торти....
Горски мъх за декорация на торти и сладкиши
Ако обичате да приготвяте торти и сладкиши, ето една лесна и ефектна рецепта за декорация от горски мъх....
Бързи пърленкиМаята се разтваря в 2 с.л. хладка вода с щипка захар и щипка брашно.
Содата се гаси в киселото мляко.
Брашното се пресява и към него се добавят...
1
Бързи сиренкиРазмийте маята в хладкото прясно мляко и част от захарта. Пресейте брашното и в кладенче по средата сипете млякото с маята, останалата захар, солта...
4
Бързи рогчета
Най-напред се подбърква маята със захар и топла вода.
След като шупне, се добяват останалите продукти.
Замесва се меко тесто. Оставя се да почине...
Бързи палачинкиПърво се разбиват яйцата заедно със захарта, докато захарта се разтвори напълно. След това добавяме прясното мляко и отново леко разбъркваме за да...
11
Бързи шницели
Обелете, измийте и настържете картофите.
Сложете ги в дълбок съд, добавете каймата, разбитите яйца, брашното и подправките.
Разбъркайте всичко...
Бързи кексчета
В подходяща купа се смесват сухите съставки - брашно, захар и какао. Размесват се добре с лъжица. Към тях се прибавят киселото мляко, което предварително...
Бързи тутманичета
Всички продукти се смесват до получаване на гъста смес.
Оформя се тестото по желание (аз го правя на топчици).
Изсипва се в тавичка, покрита...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 7
50
43
33
21
10
Дай твоята оценка: