Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Пържоли на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Взима се месо от котлетите и се обезкостяват, леко се поначукват.
Посоляват се и се поръсват със червен пипер....

Посолете и поръсете с черен пипер подготвените и оформени агнешки пържоли....

Измиваме добре агнешките котлети. Овкусяваме с черния пипер и сол, като оставим така да престоят за около час....

Запържете пържолите в незалепващ тиган по 2 мин. от всяка страна, като добавяте по малко олио....

Поставете пържолите върху много добре нагретия тиган и печете до златисто кафяво от двете страни....

Нарежете свинската плешка на средно дебели пържоли и леко ги начукайте....

2
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: