Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко на Фурна с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко на Фурна с Ориз

Агнешко на Фурна с Ориз

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно агнешко на фурна с ориз в Gotvach.bg.
Ориз с агнешко на фурнаОриз с агнешко на фурнаОризът с агнешко на фурна е готов....
Агнешко с тиквички, ориз и моркови на фурнаАгнешко с тиквички, ориз и моркови на фурна
Агнешкото с тиквички, ориз и моркови на фурна е много вкусно....
Агнешко с Ориз в ТенджераАгнешко с Ориз в Тенджера
Поръсваме агнешко с подправките за марината и го оставяме да престои за поне 30 мин....
Агнешко с ориз и зеленииАгнешко с ориз и зелении
Добавя се оризът. Наливат се 4 ч.ч. бульон и всичко заедно с месото се прехвърля в тавичка....
Агнешко с ориз и доматиАгнешко с ориз и домати
Когато месото е наполовина опечено се прибавя ориза, върху който се нареждат домати на шайби и се оставя да се допече....
Агнешко бутче с лапад и ориз на фурнаАгнешко бутче с лапад и ориз на фурна
Сервирайте месото, нарязано на порционни парчета и гарнирано с ориза на фурна. Агнешкото бутче с лапад и ориз на фурна е готово....
Печено агнешко задно бутче с ориз на фурнаПечено агнешко задно бутче с ориз на фурна
1
Загрейте фурната на 200 градуса и печете до готовност на ориза. Извадете го малко преди да е извряла всичката течност, за да не остава сух....
Пролетен ориз с агнешко и лападПролетен ориз с агнешко и лапад
Сложете агнешкото с ориз в загрята фурна и гответе около 40 минути на 180 градуса....
Агнешко със спанак, ориз и гъбиАгнешко със спанак, ориз и гъби
Покрийте тенджерата с капак и гответе агнешкото със спанак, ориз и гъби до готовност на ориза. Да ви е сладко!...
Печено агнешко с ориз и спанакПечено агнешко с ориз и спанак
3
Сложете агнешкото на фурна да се пече в загрята на 200°C за около 90 мин....
Печено агнешко с ориз и картофиПечено агнешко с ориз и картофи
Печено агнешко с ориз и картофи - празнично печено за различни поводи. Агнешката плешка се измива много добре....
Задушен ориз с агнешко и дреболииЗадушен ориз с агнешко и дреболии
Оставяме така самия ориз да си поеме водата и тогава прибавяме агнешкото месо. След това прибавяме и останалата част от бульона....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: