Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабски Хлебчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....

3

Арабските питки се пекат в загрята фурна на 200 °C за 10-15 минути, докато се подуят и леко зачервят.
Лесните арабски питки са готови....

Сервираме безглутеновите арабски питки топли с гарнитура по избор.
Добър апетит, много са вкусни!...

Изваждаме арабските питки с дървена шпатула в чиния.
Плоският хляб се покрива с кърпа да са меки.
Хапваме тези меки арабски питки за обяд!...

След като се изпекат, се изваждат от хартията за печене, слагат в тава и се покриват с кърпа, за са омекнат лимецови арабски питки....

От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си).
Разпределете...

Ако искате да ги ползвате като питки за дюнер, ги разточете малко по-дебели и не ги печете много....

2
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: