Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оризови Хлебчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оризови Хлебчета

Оризови Хлебчета

Прегледай всички 12 избрани предложения за оризови хлебчета в Gotvach.bg.
Хрупкави оризови хлебчета с млечен сосХрупкави оризови хлебчета с млечен сосОризовите кюфтета стават много хрупкави и ароматни. Хрупкавите оризови хлебчета с млечен сос са готови!...
Оризови хлебчетаОризови хлебчета
Хлебчетата стават леко хрупкави, консумират се топли. Оризовите хлебчета са много вкусни....
Хлебчета с чушкаХлебчета с чушка
Хлебчетата с чушка са много вкусни....
Хлебчета с лугаХлебчета с луга
Потопете толкова хлебчета, колкото можете, така че да имате място да обръщате хлебчетата. Дръжте всяко хлебче за по минута от всяка страна....
Хлебчета с полентаХлебчета с полента
1
Оставете да стоят още 60 минути пухкавите хлебчетата. Печете хлебчета с полента на 200°C 25 минути....
Хлебчета с бакпулверХлебчета с бакпулвер
3
Всяко топче оформяме на хлебче в желана форма. Аз ги направих леко елипсовидни. Разполагаме в тавичка върху намаслена хартия за печене....
Хлебчета с пармезанХлебчета с пармезан
Оформят се хлебчета, нареждат се в тавичка върху хартия за печене и се намазват със зехтин. Пекат се на 180 градуса 40-45 мин....
Хлебчета с колбасХлебчета с колбас
1
Хлебчетата се оставят да втасат повторно, мажат се с разбит жълтък, пекат се на 180 градуса за 20 минути....
Ароматни хлебчета с маяАроматни хлебчета с мая
Загрейте фурната на 220 °C и печете ароматни хлебчета с мая за 20 - 25 минути. Готовите ароматни хлебчета поставете върху чиста кърпа....
Пухкави хлебчета с извараПухкави хлебчета с извара
Пухкавите хлебчета с извара са готови....
Закачливи хлебчета с маслиниЗакачливи хлебчета с маслини
5
Изпечете хлебчетата във фурна до златисто. Закачливите хлебчета с маслини са готови....
Ръжени хлебчета с амарантРъжени хлебчета с амарант
Оставете хлебчетата да втасат отново. Изпечете в загрята фурна на 180 градуса до готовност. Ръжените хлебчета с амарант са много сполучливи....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: