Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арменски Кюфтенца от Магданоз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арменски Кюфтенца от Магданоз

Арменски Кюфтенца от Магданоз

Открий всички 12 подбрани съвети за арменски кюфтенца от магданоз в Gotvach.bg.
Арменски кюфтенцаАрменски кюфтенцаКюфтенцата по арменски се пържат в сгорещено олио без да се овалват в брашно....
Кюфтенца с магданоз и бял сосКюфтенца с магданоз и бял сос
Добавете настъргания лук и 1 яйце, наситнения магданоз и подправки на вкус....
Картофени кюфтенца с магданозКартофени кюфтенца с магданоз
Пържим картофените кюфтенца от двете страни до порозовяване. Сервираме с кисело мляко....
Хумус с магданоз и орехиХумус с магданоз и орехи
Прибавяме натрошените орехови ядки – около 2 супени лъжици и нарязания пресен магданоз – 1/3 връзка....
Лефер върху магданоз и авокадоЛефер върху магданоз и авокадо
Нарежете авокадото и добавете към магданоза. Овкусете салатата със сол, пипер, оцет и зехтин....
Пене с магданоз и доматиПене с магданоз и домати
Смесете магданоза с доматите и зехтина. Разбъркайте добре. Добавете чесъна и посолете. Отново разбъркайте....
Макарони с магданоз и пармезанМакарони с магданоз и пармезан
Загрейте зехтина и маслото и сложете вътре да се задушава магданоза за за 1-2 минути. Овкусете със сол и черен пипер. Прибавят макароните....
Усуканица с магданоз и сиренеУсуканица с магданоз и сирене
Усуканицата с магданоз и сирене е готова....
Руло от магданоз и тиквичкиРуло от магданоз и тиквички
Магданозът се нарязва на ситно....
Кюфтета от магданоз и оризКюфтета от магданоз и ориз
В подходяща купа смесвам изстиналия ориз, магданоза, двете яйца, киселото мляко, содата, оцета, кимиона, черния пипер и солта....
Хляб с магданоз и чубрицаХляб с магданоз и чубрица
Смесете мекото маслото, чубрицата и магданоза в малка купа. Форма за печене с размери около 25 см покрийте с хартия за печене....
Сок от магданоз и лимониСок от магданоз и лимони
Нарежете лимоните и магданоза, добавете ги към охладената преварена вода....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: