Gotvach.bg»Избрани Колекции»Отвара от Магданоз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Измиваме и нарязваме на възможно най-ситно пресния лук, магданоза, листенцата мента и копъра....

Босилекът и магданозът се слагат в чопър. Пасираме за кратко и добавяме сока от половин лимон и зехтина....

Поставете пържените чушки в дълбока купа и добавете магданоз, сол и оцет.
Добър апетит с този пипер с магданоз и чесън!...

Добавяме ситно нарязания магданоз, счукания чесън и сухарите. Разбъркваме добре, добавяме и зехтина, сол на вкус....

Нарязваме на много дребно магданоза.
Маслините го почистваме от костилките и ги нарязваме на дребно....

1

Магданозът се наситнява, след което се посолява и се оцежда. Това отнема няколко минути и е необходимо, за да не разводнява сместа....

Смесете магданоза с доматите и зехтина. Разбъркайте добре. Добавете чесъна и посолете. Отново разбъркайте....

Нарежете лимоните и магданоза, добавете ги към охладената преварена вода....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
55
44
30
21
10
Дай твоята оценка: