Gotvach.bg»Избрани Колекции»Отвара от Джоджен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка.
Салата с кускус и джоджен
Необходими продукти: 1 ч.ч....

Когато джодженът замирише, значи пролетта е дошла.
У нас се използва както пресен, така и сушен джоджен....

Джодженът, както почти всяка друга любима българска подправка, се използва пресен и сушен....

Изключително полезен може да бъде джодженът при зъбобол и възпалени венци. Приготвя се отвара от джоджен, накиснат в червено вино – 1:10....

Лесно и бързо може да си приготвите чай от джоджен. За целта ви трябва 1 с.л. изсушени листа от джоджен и 200 мл вода....

При възпалени венци се прави гаргара със запарка от джоджен.
Ето как да си направим лечебна запарка от джоджен....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: