Gotvach.bg»Избрани Колекции»Боб Лютика
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лютика с дробчетаИзпичаме чушките добре и ги поставяме в найлонова торбичка, за да се задушат и обелят по-лесно. След като ги почистим ги нарязваме на ситно или ги...
Лютика с пуешко
С готовата лютика се залива пуешкото месо. По желание се украсява с маслини и босилек....
Лютика по Свищовски
По желание може да добавите и нарязан на ситно магданоз към лютиката. Нещо простичко, но много вкусно.
Лютиката по Свищовски е готова....
Лютика по Плевенски
Слагаме в тенджера вода да заври.
Обелваме лука и заедно с чушките и 1 с.л. сол ги слагаме във врящата вода. Варим до готовност.
След като са...
Апетитка с люти чушлета
Разбъркайте апетитката и сипете в бурканчета. Затворете и стерилизирайте капачката.
Апетитката с люти чушлета е готова!...
Апетитка с люти чушкиИзпечете и обелете зелените чушки и лютите чушленца. Почистете ги от дръжки и семе и ги обелете....
1
Гъст бобВърнете всичко отново в тенджерата с боб чорбата.
Добавете 1 ч.л. оцет и оставете гъстия боб на огъня за още 15-на мин....
2
Византийски боб
Следва нов ред боб, пак подправки и лук, последния ред е по същия начин, боб, подправките и лука, завършва се с боб....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: