Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазура с Шоколад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Глазура с Шоколад

Глазура с Шоколад

Разгледай всички 22 кулинарни идеи за глазура с шоколад в Gotvach.bg.
Шоколадова глазура с шоколад и сметанаШоколадова глазура с шоколад и сметанаШоколадът се поставя на водна баня с ванилията, водата и есенцията и се разтопява до гладка смес. Леко се охлажда....
Кекс с черен шоколад и глазураКекс с черен шоколад и глазура
1
Черен шоколад се нарязва с нож на ситно, лешниците се смилат и прибавяме в кексовата смес....
Шоколадови мъфини с глазура от бял шоколадШоколадови мъфини с глазура от бял шоколад
Начупете белия шоколад, разтопете го на водна баня и с малка лъжичка полейте всеки мъфин....
Шоколадов сладкиш с шоколадова глазураШоколадов сладкиш с шоколадова глазура
Шоколадовия сладкиш с шоколадова глазура поднесете със следобедното кафе....
Шоколадов кекс с маслено-шоколадова глазураШоколадов кекс с маслено-шоколадова глазура
Когато е готов кексът, го заливаме с глазурата и украсяваме с кокосови стърготини....
Шоколадова глазураШоколадова глазура
16
Глазурата се бърка с дървена шпатула до напълно разтопяване на шоколада и придобиване на гъстота....
Мъфини с шоколад топингМъфини с шоколад топинг
Разтопете трите вида шоколад на водна баня в отделни купи. Във всеки вид шоколад сложете по 1/3 от маслото....
Какаов кекс с глазура от бял шоколадКакаов кекс с глазура от бял шоколад
Какаовият кекс с глазура от бял шоколад е готов....
Шоколадов сладкиш с глазураШоколадов сладкиш с глазура
Шоколадовият сладкиш с глазура е готов....
Шоколадов кекс с глазураШоколадов кекс с глазура
1
Изпеченият кекс се полива с другия шоколад, разтопен на водна баня с малко олио....
Бишкоти с шоколадова глазураБишкоти с шоколадова глазура
Бишкотите с шоколадова глазура са готови....
Шоколадова торта с глазураШоколадова торта с глазура
4
За да приготвите крема, разбийте маслото със захарта и яйцата, като бъркате на водна баня и добавете и разбъркайте с натрошения шоколад....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: