Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъст Карамелен Сос за Заливка на Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъст Карамелен Сос за Заливка на Сладкиш

Гъст Карамелен Сос за Заливка на Сладкиш

Разгледай всички 12 избрани предложения относно гъст карамелен сос за заливка на сладкиш в Gotvach.bg.
Ябълков сладкиш с карамелен сосЯбълков сладкиш с карамелен сосПоръсете леко с пудра захар, а върху нея с готов карамелен сос произволно нанесен....
Ябълков сладкиш с канела и карамелен сосЯбълков сладкиш с канела и карамелен сос
Готовият сладкиш заливате с получения вече карамелен сос от кондензираното мляко....
Карамелен сладкиш с крушиКарамелен сладкиш с круши
Карамеленият сладкиш с круши е готов....
Карамелен сладкиш с ябълкиКарамелен сладкиш с ябълки
6
Печем ябълковия сладкиш в загрята фурна 180 градуса 30 минути. Изважда се и се обръща върху чиния....
Карамелен сладкиш с кроасаниКарамелен сладкиш с кроасани
1
Разбиват се яйцата с останалата захар, прясното мляко и ванилията и се заливат кроасаните....
Карамелен сладкиш с грисКарамелен сладкиш с грис
След това го обърнете в чиния, поръсете с едро смлени орехи и карамелен топинг. Карамеленият сладкиш с грис е готов....
Карамелен сладкиш с прасковиКарамелен сладкиш с праскови
Охлаждаме карамеления сладкиш с праскови за час и обръщаме в подходяща чиния....
Карамелен сладкиш с кифлиКарамелен сладкиш с кифли
Пекох карамеления сладкиш на 150 градуса на водна баня около час. Като изстина карамеленият сладкиш с кифли, обърнах....
Карамелен сладкиш с бананиКарамелен сладкиш с банани
Готовия сладкиш внимателно обърнете върху подходяща чиния и оставете да се охлади. Карамеленият сладкиш с банани е готов....
Карамелен сосКарамелен сос
2
Гответе карамеления сос на слаб огън още малко, докато се получи еднородна и гладка глазура....
Обърнат карамелен сладкиш с ананасОбърнат карамелен сладкиш с ананас
Печете плодовия сладкиш в загрята фурна на 160-170 градуса. Обърнатият карамелен сладкиш с ананас е готов....
Карамелен сладкиш с домашна юфкаКарамелен сладкиш с домашна юфка
В подходящ съд сипете захарта за карамела+водата. Щом захарта се карамелизира я изсипете във формата, в която ще печете сладкиша....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
52
44
30
23
10
Дай твоята оценка: