Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Захарен Памук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Захарен Памук

Домашен Захарен Памук

Открий всички 12 кулинарни идеи за домашен захарен памук в Gotvach.bg.
Домашен захарен памукДомашен захарен памук
2
Приготвянето на домашен захарен памук изисква доста пространство и специални приготовления....
Плодова салата със захарен памукПлодова салата със захарен памукСервираме нашата плодова салата, като отдолу поставяме захарен памук. Може и отгоре върху плодовете....
Домашен захарен фонданДомашен захарен фондан
Домашният захарен фандан е много сполучлив. За по-дългосрочна употреба трябва да се съхрани в стреч фолио в хладилник....
Великденски яйца, боядисани с памук и салфеткиВеликденски яйца, боядисани с памук и салфетки
Подготвяме парче памук с подходяща форма и увиваме в него горещото яйце....
Руски захарен сладкишРуски захарен сладкиш
Останалото масло се слага във фризера за малко, нарязва се или се настъргва и се смесва със захарта до трохи....
Захарен сладкиш с маяЗахарен сладкиш с мая
В топлото мляко /не повече от 38 градуса/, с добавени 1-2 ч.л. захар се разтваря маята и се оставя за няколко минути да се активира....
Захарен пудинг с ябълкиЗахарен пудинг с ябълки
Сервира се, поръсен с пудра захар....
Захарен сироп за баклаваЗахарен сироп за баклава
12
Смесете захарта с водата, добавете прясно изстискан лимонов сок. Постепенно загрейте сместа на котлона, като бъркате непрекъснато....
Сладки със захарен сиропСладки със захарен сироп
Стопява се маслото заедно с олиото. Добавя се прясното мляко. Като заври се добавя брашното. Разбърква се, докато стане като качамак. Изсипва...
Сварен хинап в захарен сиропСварен хинап в захарен сироп
1
Това е.... много, много вкусен хинап в захарен сироп!...
Сиропирана баница със захарен сиропСиропирана баница със захарен сироп
Залейте с горещ захарен сироп и оставете поне 3-4 часа на стайна температура, за да поеме заливката....
Памук ПоачаПамук Поача
Имаме нашата памук Поача....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: