Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Питка с Мая и Кисело Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


По средата се прави кладенче и се добавят първо сухите съставки, а след това и киселото мляко и всичко се омесва до меко тесто....

Отгоре слагаме от разбитото кисело мляко, а върху него подреждаме месото....

2

Направете кладенче, в коетосипете маята, предварително разтворена в леко затоплените вода и мляко....

1

Памук питката с кисело мляко и много олио се пече се 40 мин на 150 градуса....

Редим ги където ни харесва и мажем питката с разбития жълтък с малко вода и олио, поръсваме сусам и печем питката в загрята фурна на 170 градуса....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: