Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашни Гевречета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Гевречета

Домашни Гевречета

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно домашни гевречета в Gotvach.bg.
Домашни гевречетаДомашни гевречетаНаправете два фитила, увийте ги един в друг и оформете геврече. Постъпете по същия начин и с останалите топки....
Хрупкави домашни гевречетаХрупкави домашни гевречета
1
Печете хрупкавите домашни гевречета в предварително загрята фурна на 220 градуса за 20 минути или до готовност....
Варени Домашни ГевречетаВарени Домашни Гевречета
1
Варените Домашни Гевречета са готови....
Пържени домашни гевречетаПържени домашни гевречета
4
От киселото мляко, содата, захарта и брашното замесваме тесто, което се точи на кора около 1 см. Изрязват се кръгчета, в които се изрязва по-малко...
ГевречетаГевречета
Топчетата се омесват отново и разделят на 8 равни части, като всяка част се реже на ивички с дължина 45 см, за да може да се оформят гевреците....
Домашни Гевреци от Парено ТестоДомашни Гевреци от Парено Тесто
Домашните Гевреци от Парено Тесто са готови....
Коледни гевречетаКоледни гевречета
Коледни гевречета са много вкусни, изчезнаха на мига. Пригответе ги, страхотни са!...
Италиански гевречетаИталиански гевречета
Към тестото за гевреци могат да се прибавят според вкуса ви лук, чесън, риган, сухи домати, пеперончино, черен пипер, анасонови семена и каквото още...
Козуначни гевречетаКозуначни гевречета
Загрейте фурната на 170 градуса и печете до готовност козуначните гевречета за около 25 минути....
Диетични гевречетаДиетични гевречета
Наредете гевречетата в тава, покрита с хартия за печене. Нарежете маслото и поставете по малко парче от него в центъра на всяко геврече....
Казанлъшки гевречетаКазанлъшки гевречета
Казанлъшките гевречета са готови....
Бабините гевречетаБабините гевречета
правим на кръгчета с помощта на формички или чаша, след което във всяко кръгче правим по още едно по-малко кръгче, така че да се получи формата на геврече...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: