Gotvach.bg»Избрани Колекции»Дребни Сладки с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дребни Сладки с Грис

Дребни Сладки с Грис

Открий всички 23 избрани предложения за дребни сладки с грис в Gotvach.bg.
Сладки с грисСладки с грисНека ви е сладко с тези ретро вкусотии - сиропирани сладки с грис и ароамт на масло! Източник: Anelia Lia...
Дребни сладкиДребни сладки
3
Угасете содата в киселото мляко. Разбийте захарта с олиото, добавете киселото мляко със содата и започнете да прибавяте брашното при непрекъснато...
Сладки мъфини с грисСладки мъфини с грис
Печете сладки мъфини с грис в предварително загрята фурна на 180°С за около 30-35 минути....
Плодови сладки с грисПлодови сладки с грис
Поръсете плодови сладки с грис накрая с пудра захар....
Сладки от пшеничен грисСладки от пшеничен грис
1
След като попият сиропа и се охладят, украсете сладките от пшеничен грис с шоколадова глазура....
Сладки кюфтета от грисСладки кюфтета от грис
Грисът се пуска на тънка струя във вряща вода, като непрекъснато бъркаме, след което се прибавя и маслото. Варим, докато е готово, да стане на гъста...
Сиропирани сладки с грисСиропирани сладки с грис
5
В купа смесете яйцето, захарта, маргарина, олиото, бакпулвера, ванилията и половин чаша грис....
Сладки топчета с грисСладки топчета с грис
От него оформяме малки топчета, овалваме ги в грис и ги нареждаме в намазнена тава....
Турски сладки с грисТурски сладки с грис
6
Добавете маргарина, олиото, орехите, ванилията половината чаша грис и разбъркайте добре с миксер. Накрая добавете брашното и замесете....
Дребни сладки щолениДребни сладки щолени
Реших да експериментирам и си направих едни невероятни вкусни, ароматни и топящи се в устата дребни сладки щоленчета!...
Дребни сладки АсортиДребни сладки Асорти
2
Украсява се с разтопен шоколад и ядки нашите дребни сладки. Вашите вкусни помощници за всеки празник са тези дребни сладки Асорти....
Чешки Дребни СладкиЧешки Дребни Сладки
От всички съставки се замесва се меко тесто. Поставя се в шприц и се шприцоват различни форми на хартия за печене. Пече се на 180°C до бледо...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: