Gotvach.bg»Избрани Колекции»Запечен Камембер със Сладко от Боровинки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След като са готови печените сирена, може да консумирате запечен Камембер с чесън и магданоз с препечен хляб и подходящо вино....

1

Запечете го за 10-15 минути на 200 градуса. Извадете и намажете със сладко от боровинки. Сервирайте с чаша червено вино....

В отвора на сиренето Камембер се поставя сладкото от боровинки....

Нарежете чушките на ивици. Разтопете маслото в тигана и сложете чушките. Запържете ги до златисто. Добавете кафявата захар и изчакайте да се карамелизират...

Поръсете Камембера със супената лъжица мед, може и със сладко от боровинки и добавете орехите.
Поднесете печения Камамбер с чаша вино....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: