Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зеле в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно кисело зеле в буркани с хималайска солСтарателно измитите буркани започваме да пълним със зелето до ръба на буркана, с леко притискане....
Ориз със зеле от буркан на фурна
Уникално вкусен ориз с кисело зеле, активиращ вкусовите ни рецептори с наситено-загряващия си вкус и аромат!...
Кисело зеле в буркани
След 4-5 дни киселото зеле трябва да е годно за консумация.
Киселото зеле в буркани....
Нарязано наложено зеле в буркани
Затваряме бурканите с капачки и ги оставяме да ферментират около 20 дни.
След два дни разклащаме през ден бурканите....
Тиквички в буркани за пърженеНалейте вряла вода във всеки буркан и добавете по 2 ч.л. оцет.
Затворете плътно всяко бурканче с капачка и стерилизирайте за 5-7 минути....
4
Консервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Червени чушки в буркани за зимата
С тези чушки може да приготвите много вкусотии, излязоха точно 9 буркана от тази доза!
Червените чушки в буркани за зимата са готови....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: