Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зеле в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Уникално вкусен ориз с кисело зеле, активиращ вкусовите ни рецептори с наситено-загряващия си вкус и аромат!...

Накрая подправете зелето на вкус със сол и оцет. Напълнете го в буркани, затворете ги и ги стерилизирайте за 40 минути....

След 4-5 дни киселото зеле трябва да е годно за консумация.
Киселото зеле в буркани....

Налагаме зелето в буркани, като го притискаме силно с ръце.
Аз използвам 3 литрови буркани или 1.300 л с по-широко гърло....

4

Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....

2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: