Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Кисело Зеле в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

2

След 4-5 дни киселото зеле трябва да е годно за консумация.
Киселото зеле в буркани....

Накъсваме брюкселското зеле и карфиола на розички. Редим заедно с останалите продукти в голям буркан....

Туршията поставяме в големи буркани. Заливаме я с изстиналата марината.
Бурканите обръщаме всеки ден в продължение на седмица....

Зелето нарязваме на четвъртини, а доматите, корнишоните и чушките продупчваме на две-три места....

Ние я приготвяме по следния начин: нарязаното цвекло на тънки пръчици, морковите - на кръгчета и накъсаното зеле, натъпкваме в стъклен буркан и заливаме...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
42
33
22
10
Дай твоята оценка: