Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Свинско Месо в Буркани с Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Подредете ребрата изправени в буркани, но не претъпкани и 1 пръст под ръба на бурканите....

Най-разпространено е консервирането чрез стерилизация. По този начин в буркани могат да бъдат затворени плодове, зеленчуци, месо и риба....

1

Така консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно...

1

8

Чрез изпържване и заливане с мазнина се запазва за дълго както свинско, така и пилешко, телешко, агнешко, ярешко и всякакъв вид месо....

3
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: