Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Месо в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за консервиране на месо в бурканив буркани:
- телешко месо в буркани;
- свинско месо в буркани;
- пилешко месо в буркани;...
Агнешко Месо в БурканиВсяка една мръвка посоляваме на вкус подправяме по желание и пълним сухи буркани....
1
Телешко месо в бурканиСлед като заврат бурканите с месото, ги варим от 2 до 3 часа, в зависимост от това колко е крехко месото....
8
Пилешко месо в буркани
Така консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно...
Консервирано свинско месо в бурканиКонсервирано свинско месо в буркани е чудесна идея, когато ви се приготвя зеле със свинско, свинско с грах или ориз със свинско....
2
Пилешко месо в буркани за зиматаВиж също как се вари месото в буркани, колко месо се събира в един буркан или прочети тези правила за консервиране на месо в буркани....
3
Печено свинско месо и ребра в буркани
Подредете ребрата изправени в буркани, но не претъпкани и 1 пръст под ръба на бурканите....
Правила за консервиране в буркани
По този начин в буркани могат да бъдат затворени плодове, зеленчуци, месо и риба....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка: