Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Диво Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Бързо осоляване
Този метод се използва от предприятията за преработка на меса с цел бързо осоляване и ускоряване на консервирането....

Когато бланширането става във вода, месото се реже на парчета до 500 г, а съотношението между месо и вода е 1:1....

За кулинарна обработка се използва месо, изчистено от четината. Месото на дивото прасе, особено ако е по-старо, има неприятна миризма....

2

Това е най-сигурният начин за консервиране и съхранение надивечовото месо....

4

Месото на възрастните мъжки диви прасета е доста по-жилаво и с неприятна специфична миризма, за разлика от месото на младите диви прасета....

Консервираното месо например определено става по-лесно смилаемо и много по-нежно, а няма нищо по-хубаво от това да си похапнете ягоди или малини през...

1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
55
42
32
21
10
Дай твоята оценка: