Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Диво Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на нераздробено месоСушенето на месото е много стар метод за консервиране на големи парчета месо....
Консервиране на месо чрез осоляване
Бързо осоляване
Този метод се използва от предприятията за преработка на меса с цел бързо осоляване и ускоряване на консервирането....
Как да консервираме пуешко месо
Когато бланширането става във вода, месото се реже на парчета до 500 г, а съотношението между месо и вода е 1:1....
Как се готви месо от диво прасе
За кулинарна обработка се използва месо, изчистено от четината. Месото на дивото прасе, особено ако е по-старо, има неприятна миризма....
Съвети за консервиране на месо в буркани, които ще използвате за консервирането трябва да са добре измити;
- След като сте избрали месото, което ще консервирате, трябва да го измиете...
2
Как да консервираме и съхраняваме месото от дивеч
Това е най-сигурният начин за консервиране и съхранение надивечовото месо....
Можем ли да консервираме манджи в буркани, ориз с месо, картофи с месо, сарми, кюфтенца със сос – всички тези ястия трябва да се варят около 30 минути;
- Консервирането на рибни ястия...
4
Обработка на месото от диво прасе
Месото на възрастните мъжки диви прасета е доста по-жилаво и с неприятна специфична миризма, за разлика от месото на младите диви прасета....
Технологията на консервиране
Консервираното месо например определено става по-лесно смилаемо и много по-нежно, а няма нищо по-хубаво от това да си похапнете ягоди или малини...
Консервиране на гювечИзползвайте приготвената зимнина, за си правите гювеч с картофи, гювеч с месо, постен гювеч и др....
1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
55
42
32
21
10
Дай твоята оценка: