Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Месо от Глиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да консервираме диво месо?
Обикновено месото от дивеч у нас е основно от диви прасета или сърни....
Обработка на месото от диво прасе
Месото от диво прасе е било храна за хората още от древни времена, много преди да започне отглеждането на домашни прасета....
Консервиране на нераздробено месоСушенето на месото е много стар метод за консервиране на големи парчета месо....
1
Консервиране на месо чрез осоляване
Бързо осоляване
Този метод се използва от предприятията за преработка на меса с цел бързо осоляване и ускоряване на консервирането....
Как да консервираме и съхраняваме месото от дивеч
Когато то е от глиган или мечка, изследванията са задължителни....
Как да консервираме пуешко месо
Ако искате да запазите каквото и да е месо за по-дълго време, най-лесният начин за това е като го стерилизирате в буркани или консерви. Поради...
Домашна луканка от диво прасе вкара 9 души в болница
От Агенцията по безопасност на храните пък припомнят, че изследването на месо от отстрелян дивеч е задължително и е отговорност на ловеца....
Как се готви глава от диво прасе?
Ако покрай вас имате заклети ловджии - те ще ви убедят във вкусотията, която ни предлага дивеча и която не е за изпускане....
Как се готви месо от глиган?
Месото от глиган е подходящо за приготвянето на основни ястия.
Най-хубавата и ценната час от глигана е задния бут....
Колко време се вари месото от диво прасе?
Месото от диво прасе наистина мирише и то колкото по-стар е глиганът, толкова повече мирише....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: