Gotvach.bg»Избрани Колекции»Месо в Глинен съд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Птиче месо с прясно зеле в глинен съдНека гювечът да престои във фурната на 150 градуса за 3. 5-4 часа.
Птичето месо с прясно зеле в глинен съд е готово....
Месо от глиган в глинен гювеч
Посолява се със сол и черен пипер и се подрежда на дъното на намазан с олио глинен гювеч....
Зеленчуци с месо в глинен гювеч
В гювеч слагаме задушените зеленчуци, магданоза и картофите. Объркваме всичко. Подправяме със сол и черен пипер на вкус....
Гювеч в глинен съдГотовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....
4
Кисело зеле със свинско месо в глинен гювеч
Захлупваме гювеча и поставяме в студена фурна. Включваме фурната на 250 градуса....
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина....
Гювеч с телешко месо
В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета....
Гювеч с пушено месо
Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: