Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Месо в Глинен съд

Месо в Глинен съд

Открий всички 66 избрани предложения за месо в глинен съд в Gotvach.bg.
Пилешко месо с домашен гювечПилешко месо с домашен гювечПилешкото месо с домашен гювеч е много вкусно....
Гювеч с 3 вида месоГювеч с 3 вида месо
В голям гювеч редим последователно: картофите, телешкото, свинското, пилешкото месо, чушките, морковите и лука....
Овчарски гювеч със заешко месоОвчарски гювеч със заешко месо
Взимаме гювеч и на дъното му слагаме зеленчуковата смес. Върху нея слагаме месото, дафиновите листа, черния пипер, сол на вкус и бульона....
Тюрлю гювеч с овнешко месоТюрлю гювеч с овнешко месо
След което го задушаваме докато омекне, и се изсипва в глинен гювеч....
Летен гювеч със свинско месоЛетен гювеч със свинско месо
Тогава слагаме нарязаните на резенчета картофи, наливаме 1 ч.ч. топла вода и печем, докато гювеча остане почти на мазнина....
Тюрлю гювеч със свинско месоТюрлю гювеч със свинско месо
Нарязваме месото на парчета, посоляваме, поръсваме с черния пипер и го варим в малко вода. Щом течността се изпари, слагаме мазнината и запържваме...
Ароматен гювеч със свинско месоАроматен гювеч със свинско месо
В глинения гювеч налейте олиото и подредете в дъното месото....
Гювеч с три Вида МесоГювеч с три Вида Месо
4
Гювечът с три Вида Месо е готов....
Славянски Гювеч със свинско месоСлавянски Гювеч със свинско месо
2
В тенджера сгорещяваме олиото, изсипваме в него лука заедно със свинското месо и запържваме за около 5-6 минути при непрекъснато бъркане....
Гювеч с месо и яйцаГювеч с месо и яйца
Поръсете с червен пипер и прехвърлете продуктите в пръстен гювеч....
Румънски гювеч с агнешко месоРумънски гювеч с агнешко месо
Месото се нарязва на едро и се запържва в смес от разтопено масло и олио, слага се в тенджера, залива се с вряла вода, колкото да го покрие, и се...
Манастирски гювеч с агнешко месоМанастирски гювеч с агнешко месо
Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: