Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Румънски гювеч с агнешко месо
Месото се нарязва на едро и се запържва в смес от разтопено масло и олио, слага се в тенджера, залива се с вряла вода, колкото да го покрие, и се...
Манастирски гювеч с агнешко месо
Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....
Овчарски гювеч със заешко месо
Взимаме гювеч и на дъното му слагаме зеленчуковата смес.
Върху нея слагаме месото, дафиновите листа, черния пипер, сол на вкус и бульона....
Славянски Гювеч със свинско месоВ тенджера сгорещяваме олиото, изсипваме в него лука заедно със свинското месо и запържваме за около 5-6 минути при непрекъснато бъркане....
2
Гювеч с 3 вида месо
В голям гювеч редим последователно: картофите, телешкото, свинското, пилешкото месо, чушките, морковите и лука....
Моя гювеч с пилешко месо
Свалям фолиото и допичам моя гювеч с пилешко месо около 15 минути още малко.
Да ви е сладко!...
Летен гювеч със свинско месо
Тогава слагаме нарязаните на резенчета картофи, наливаме 1 ч.ч. топла вода и печем, докато гювеча остане почти на мазнина....
Тюрлю гювеч със свинско месо
Нарязваме месото на парчета, посоляваме, поръсваме с черния пипер и го варим в малко вода.
Щом течността се изпари, слагаме мазнината и запържваме...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: