Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Пържоли в Глинен Съд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехки пържоли в глинен съдНамазваме глинения съд с масло и редим в него както от начуканите пържоли, така и от гъбите и зарзавата....
Мариновани свински пържоли в гювеч
Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч....
Задушени свински пържоли в гювеч
След това прибавяме три пържоли, а върху тях отново редим ред лук и ред гъби....
Свински пържоли в гювеч с бираСвинските пържоли в гювеч с бира стават крехки и невероятно вкусни....
2
Свински пържоли и ребра в гювеч
Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...
Свински пържоли със зеленчуци в гювеч
Подредете пържолите в гювеч. Почистете и нарежете лука на дребно, а моркова и гъбите на тънки парчета. Добавете ги при пържолите....
Свински пържоли с топено сирене в гювеч
Изсипваме всичко в гювеча, като най-отдолу слагаме 3 пържоли, от соса, 3 пържоли и пак от соса....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: