Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Пържоли в Глинен Съд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


7

Взимаме гювеч и на дъното му слагаме един ред лук и един ред гъби....

Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч....

Подредете пържолите в гювеч. Почистете и нарежете лука на дребно, а моркова и гъбите на тънки парчета. Добавете ги при пържолите....

3

Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...

Изсипваме всичко в гювеча, като най-отдолу слагаме 3 пържоли, от соса, 3 пържоли и пак от соса....

Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте....

2

Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина.
Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: