Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Пържоли в Глинен Съд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


7

Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч....

Взимаме гювеч и на дъното му слагаме един ред лук и един ред гъби....

Подредете пържолите в гювеч. Почистете и нарежете лука на дребно, а моркова и гъбите на тънки парчета. Добавете ги при пържолите....

2

Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...

Изсипваме всичко в гювеча, като най-отдолу слагаме 3 пържоли, от соса, 3 пържоли и пак от соса....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: