Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Пържоли в Глинен Съд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Пържоли в Глинен Съд

Свински Пържоли в Глинен Съд

Разгледай всички 24 авторски предложения за свински пържоли в глинен съд в Gotvach.bg.
Крехки пържоли в глинен съдКрехки пържоли в глинен съдНамазваме глинения съд с масло и редим в него както от начуканите пържоли, така и от гъбите и зарзавата....
Вратни пържоли със зеленчуци в глинен съдВратни пържоли със зеленчуци в глинен съд
Вратните пържоли със зеленчуци в глинен съд са готови....
Свински пържоли в гювечСвински пържоли в гювеч
7
В глинен съд подредете ред пържоли, покрийте отгоре с ред лук и гъби. Редувайте до изчерпване на продуктите....
Задушени свински пържоли в гювечЗадушени свински пържоли в гювеч
Взимаме гювеч и на дъното му слагаме един ред лук и един ред гъби....
Мариновани свински пържоли в гювечМариновани свински пържоли в гювеч
Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч....
Свински пържоли със зеленчуци в гювечСвински пържоли със зеленчуци в гювеч
Подредете пържолите в гювеч. Почистете и нарежете лука на дребно, а моркова и гъбите на тънки парчета. Добавете ги при пържолите....
Свински пържоли в гювеч с бираСвински пържоли в гювеч с бира
3
Свинските пържоли в гювеч с бира стават крехки и невероятно вкусни....
Свински пържоли и ребра в гювечСвински пържоли и ребра в гювеч
Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...
Свински пържоли с топено сирене в гювечСвински пържоли с топено сирене в гювеч
Изсипваме всичко в гювеча, като най-отдолу слагаме 3 пържоли, от соса, 3 пържоли и пак от соса....
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте....
Пълнени свински пържолиПълнени свински пържоли
2
Размийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа....
Пияни свински пържолиПияни свински пържоли
Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина. Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: