Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Пържоли в Глинен Съд

Свински Пържоли в Глинен Съд

Разгледай всички 24 авторски предложения за свински пържоли в глинен съд в Gotvach.bg.
Пълнени свински пържолиПълнени свински пържолиРазмийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа....
Празнични свински пържолиПразнични свински пържоли
1
Начукайте почистените пържоли с дървено чукче, посолете и поръсете с част от смления черен пипер....
Сочни свински пържолиСочни свински пържоли
8
Месото се нарязва на пържоли (аз лично не ги начуквам) и една по една се прибавят към готовия сос....
Свински пържоли ИзненадаСвински пържоли Изненада
Свински пържоли Изненада за вкусна вечеря или пък обяд....
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте....
Пияни свински пържолиПияни свински пържоли
Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина. Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...
Мариновани свински пържолиМариновани свински пържоли
1
Начукайте добре свинските пържоли и ги поставете в плитка тавичка....
Гювеч в глинен съдГювеч в глинен съд
4
Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....
Пържоли в ГювечПържоли в Гювеч
В намаслен гювеч се реди както от пържолите, така и от другите продукти....
Свински пържоли с гъби в гювеч на фурнаСвински пържоли с гъби в гювеч на фурна
Печем свинските пържоли с гъби в гювеч на фурна в студена фурна на 220 градуса в първите 30 минути, след което намаляваме на 180 градуса до готовност...
Крехки задушени свински пържолиКрехки задушени свински пържоли
Поднасяме крехките свински пържолки ги топли, върху канапе от картофено пюре! Да ви е сладко!...
Свински пържоли с кимионСвински пържоли с кимион
1
Свинското месо се нарязва на пържоли. Овкусява се с подправките и соевия сос и оставяме да престои....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: