Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Заешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Добавя се заешкото месо, разделено на порции и се овалва добре. Оставя се в хладилника за 2 часа....

1

Нарязвате месото на порции и слагате да се пържи, добавяте лука, нарязан на по едро....

Сварявам предварително месото, но не до готовност.
След това в гювеч нареждаме всички зеленчуци нарязани на кубчета и накъсаното месо....

Нарежете заешкото месо на порции и сложете в тенджера с олиото, добавете и нарязания лук....

Поднесете порция манджа от заешко месо и картофи и прясно накълцан магданоз....

2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: