Gotvach.bg»Избрани Колекции»Идейни Бирени Хлебчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Идейни Бирени Хлебчета

Идейни Бирени Хлебчета

Разгледай всички 12 подбрани съвети за идейни бирени хлебчета в Gotvach.bg.
Бирени хлебчетаБирени хлебчетаНа някои хлебчета може да направите леки цепки с нож. Сложете да се пекат в предварително загрята на 200-220 градуса фурна....
Идейни декорирани салатиИдейни декорирани салати
2
Лесни, достъпни, всеки може да ги направи. Краставиците и доматите се нарязват, както е показано на снимките, маслинки и магданоз се използват за...
Хлебчета с бакпулверХлебчета с бакпулвер
3
Всяко топче оформяме на хлебче в желана форма. Аз ги направих леко елипсовидни. Разполагаме в тавичка върху намаслена хартия за печене....
Хлебчета с чушкаХлебчета с чушка
Хлебчетата с чушка са много вкусни....
Хлебчета с лугаХлебчета с луга
Потопете толкова хлебчета, колкото можете, така че да имате място да обръщате хлебчетата. Дръжте всяко хлебче за по минута от всяка страна....
Хлебчета с колбасХлебчета с колбас
1
Хлебчетата се оставят да втасат повторно, мажат се с разбит жълтък, пекат се на 180 градуса за 20 минути....
Хлебчета с полентаХлебчета с полента
1
Оставете да стоят още 60 минути пухкавите хлебчетата. Печете хлебчета с полента на 200°C 25 минути....
Хлебчета с пармезанХлебчета с пармезан
Оформят се хлебчета, нареждат се в тавичка върху хартия за печене и се намазват със зехтин. Пекат се на 180 градуса 40-45 мин....
Содени хлебчета с кашкавалСодени хлебчета с кашкавал
Пресявате си брашното. Отделно си погасяте содата в млякото и ги прибавяте към брашното. Разтапяте маслото и прибавяте и него. Сиренето се натрошава...
Сладки хлебчета с извараСладки хлебчета с извара
Опечените хлебчета се намазват с разтопено масло и се поръсват с пудра захар....
Домашни хлебчета с ГаудаДомашни хлебчета с Гауда
Правим тесто от 1 ч.ч. брашно, хладкото прясно мляко, маята, захарта и щипка сол. Разбъркваме всичко добре и оставяме сместа да удвои обема си. След...
Хлебчета с маково семеХлебчета с маково семе
6
Активира се маята и щом шупне, замесваме тесто с останалите продукти. Втасва на топло за 40 минути. Разделя се на 12 части. Всяка част се оформя...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: