Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Меденки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Меденки с фъстъкМеденките се пекат около 10-12 минути в загрята на 250 градуса фурна.
Може да не се слага фъстък върху меденките - всичко е въпрос на желания....
Меденки с фондан
Разделя се на две части, по-лесно се работи, и всяка се точи на кора 0. 5 см, от която се изрязват снежковци, елхички, бастуни, ботушки и каквито...
Меденки с мармаладПо желание се слепват две по две с меденките с конфитюр и се потопят в шоколад.
Вкусни меденки с мармалад!...
1
Меденки с Нутела
Разделя се на две части и всяка се разточва кора дебела 0. 5 мм.
С форма на звездичка, потопена в брашно, се изрязват меденките....
Меденки с Мас
Внимавайте да не препечете меденките.
Слепват се с конфитюр или сладко по желание.
Меденките с Мас са готови....
Меденки с глазураСлед това се разточва на кора с дебелина 6-7 мм, от която с метални формички се изрязват меденки....
1
Меденки с шарланСлед това добавяме още брашно, така че да се оформи гъсто тесто. Изсипваме от него с лъжица върху хартия за печене.
Те стават малко тънички....
1
Меденки с какаоИзпечените меденки се охлаждат и се слепват по две с течение.
По желание могат да се декорират с оцветен шоколад или айсинг....
3
Меденки с водаИзпечете меденките до готовност, като преди печенето може да ги поръсите със смлени ядки по желание....
1
Меденки с бадеми
Меденките се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 35-40 минути....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
53
44
30
20
10
Дай твоята оценка: