Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Шоколадова Глазура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Твърда шоколадова глазура за тортиНатурална твърда шоколадова глазура за торти и за много други видове сладкиши и десерти.
Чудно Вкусно!...
Кафява шоколадова глазура за торта
Това количество глазура е достатъчно за торта с диаметър 26-28 см....
Брауни с шоколадова глазура и малини
Изчаква се да се охлади и се сервира брауни с шоколадова глазура и малини.
Да ви е сладко!...
Кексчета с шоколадова глазура и ягоди
Поръсете кексчета с шоколадова глазура и ягоди с шоколадови пръчици....
Кекс с шоколадова глазура и орехиПрез това време се разтопява шоколада със олиото на водна баня, смелят се орехите и когато е готов кексът се залива с шоколад и се поръсва със орехите...
1
Торта с шоколадова глазура и лешници
Когато тортата е стегнала, по средата отгоре се слагат лешниците и се залива с шоколадовата глазура, приготвена от разтопения на водна баня шоколад...
Фунийки с шоколадова глазура и кокосБърка се, докато почне да се сгъстява, добавя се ваниловата захар и се сваля от котлона....
7
Шоколадова глазура с шоколад и сметана
Шоколадът се поставя на водна баня с ванилията, водата и есенцията и се разтопява до гладка смес.
Леко се охлажда....
Донъти с карамелено-шоколадова глазура и ядки
Изваждат се на домакинска хартия.
Приготвя се глазурата, като в касерола се слага медът и водата....
Кекс с шоколадова глазура и портокалов аромат
маслото и когато то се разтопи добавете и начупения на дребно шоколад може да махнете от котлона и да бъркате докато се получи хомогенна смес....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: