Gotvach.bg»Избрани Колекции»Калмари пълнени с ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме калмарите и ги сваряваме, докато месото омекне и станат крехки. Сварените калмари отцеждаме добре от водата....

Приятно приготвяне на моя изключително вкусен специалитет пълнени калмари Бонисимо, много харесван от гостите и семейството ми!...

Вземете 3 ч.ч. от бульона /ако е изврял, добавете още/, сложете го да заври отново и прибавете калмарите, ориза, магданоз, пипер и сол....

За да направите пълнени калмари, започнете с почистването на калмарите, като премахнете вътрешностите, отстранете и кожата....

Почистваме калмарите.
Тубичките от калмари ги пълним със сместа и ги нареждаме в тавичка....

Връщаме обратно пълнените калмари и задушаваме на тих огън около 10 минути. Малко преди да свалим от котлона овкусяваме с пресования чесън....

2

Калмарите се пълнят и с помощта на клечка за зъби се затварят отгоре като се забодете добре....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: