Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнена Кокошка с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнена Кокошка с Ориз

Пълнена Кокошка с Ориз

Открий всички 22 избрани предложения за пълнена кокошка с ориз в Gotvach.bg.
Пълнена кокошка с ориз и зелеПълнена кокошка с ориз и зелеСлед това пълним предварително подготвената, осолена и леко намазнена кокошка....
Пълнена кокошкаПълнена кокошка
Измийте кокошката. Посолете отвън и отвътре. Натрийте с олио. Измийте и почистете дреболиите. Задушете ги с ориза, овкусени със сол....
Пълнена кокошка върху зелеПълнена кокошка върху зеле
1
След това се слага и пълнената кокошка. Пече се на фурна на 200 градуса за около 40 минути. Пълнената кокошка върху зеле е готова....
Пълнена кокошка по СловашкиПълнена кокошка по Словашки
Пригответе пълнежа, като залеете хляба с прясното мляко....
Пълнена кокошка с дреболииПълнена кокошка с дреболии
3
да се посвари оризът....
Пълнена кокошка по гръцкиПълнена кокошка по гръцки
Омазняваме пълнената кокошка със зехтин, поливаме я с остатъка от лимоновия сок и слагаме в силно загрята фурна за 1 час....
Пълнена кокошка със зеленчуциПълнена кокошка със зеленчуци
Върху тях наместете пълнената кокошка и я намажете със смес от зехтина и кетчупа. Долейте около 1 ч.ч. топла вода....
Пълнена кокошка по старозагорскиПълнена кокошка по старозагорски
1
Може да поднесете пълнената кокошка по старозагорски така, но още по-вкусна става, ако след сваряването се запече до приятен загар във фурна....
Пълнена домашна кокошкаПълнена домашна кокошка
2
Поднесете пълнената домашна кокошка със салата....
Пълнена печена кокошкаПълнена печена кокошка
Сипете ориза и запържете с него. Овкусете с червения пипер и сол. Долейте 1 ч.ч. от бульона на дреболиите и варете, докато оризът омекне....
Пълнена кокошка, задушена със зелеПълнена кокошка, задушена със зеле
Наливате 1 ч.ч. бульон от дреболиите и варите, докато оризът поомекне. Напълвате кокошката с тази смес и зашивате отвора....
Пълнена кокошка с дреболии и каймаПълнена кокошка с дреболии и кайма
Опечената кокошка се освобождава от конците, разрязва се по средата на две и се поръсва със зелените подправки....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: