Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кекс с Тиква и Извара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разбиваме яйцата, захарта, изварата и олиото.
Добавяме настърганите ябълки, канелата, ванилията, брашното и бакпулвера....

Печете соления кекс в предварително загрята фурна на 220 градуса до готовност....

Изважда се от фурната, охлажда се за 15-20 мин. във формата и се изважда върху решетка до пълното изстиване....

После го обръщаме в табла или друг съд, поръсваме с пудра захар и сме готови да се насладим на прекрасния кекс с грис, извара и стафиди....

3

В купа разбиваме яйцата и захарта, след което към тях прибавяме олиото, настърганата тиква, счуканите орехи и накрая започваме да добавяме брашното...

1

Жълтъците се отделят от белтъците и се смесват с изварата и захарта. Добавят се стафидите, солта и канелата....

След като се извади от фурната се покрива с кърпа за да омекне коричката.
Източник: sentimentsinthekitchen...

2
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: