Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр в Хлебопекарна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Слагат се в кошницата на хлебопекарната заедно със захарта (може да се ползва желираща захар).
Пуска се програма за сладко....

Готовото сладко сипваме, още докато е горещо, в бурканчета и затваряме плътно.
Сладкото от Портокали в Хлебопекарна е готово....

1

2

Внимателно отвиваме и намазваме с предварително разбъркания конфитюр с ядките, отново навиваме на стегнато руло....

Малко преди да е готов конфитюрът, прибавяме лимонената киселина. Насипваме в сухи буркани....

За приготвянето на този хляб в хлебопекарна изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: