Gotvach.bg»Избрани Колекции»Хляб Чабата в Хлебопекарна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хляб ЧабатаПече се докато хлябът стане лек при повдигане от тавата, около 30-40 мин. Охлажда се напълно върху решетка.
Хлябът Чабата е готов....
Оригинален хляб ЧабатаОтново разглеждах всякакви рецепти, докато най-накрая открих тази превъзходна рецепта за оригинален хляб Чабата....
8
Пълнозърнеста чабата
Готовите чабати охладете върху решетка и изчеткайте излишното брашно.
Поднесете хляба чабата леко топъл или напълно изстинал.
Бон Апети!...
Чабата с маслини
Маята се разбърква в хладката вода със захарта и две супени лъжици брашно. Оставя се да бухне за 10-15 минути.
Пресява се брашното в купа, добавя...
Чабата сандвич с Халуми
Хлебчето чабата се разрязва на две половини напреки по дължината и двете половинки от вътрешната страна се запичат на горещия грил тиган....
Чабата с чесън и мая
Напръскайте с вода стените и дъното с вода и сложете питката чабата да се пече до готовност на 200°C в предварително загрята фурна....
Чабата в плик за печене
По принцип при хляб Чабата дори и коричката е обичайно еластична, затова при съхранение в торбичка или добре затворена кутия за хляб, се постига този...
Чабата с кайма и лук
В купа се разбъркват брашното с маята. Добавят се солта и водата и се разбърква много добре с миксер или лъжица. Тъй като тестото е твърде хидратирано...
Пълнена чабата с хумус и тофу
След това горната половина с разтопения кашкавал, се захлупва върху другата и пълнената чабата с хумус и тофу е готова за сервиране....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: