Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехко Агнешко с Мед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Добавят се подправките на вкус - сол, черен и червеният пипер, джодженът, девесилът, мащерката, медът, нарязаният пресен лук, сока от лимона и се...

1

Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....

Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма.
Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...

1

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона.
В тенджера разбърквате киселото...

Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.
Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: