Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехко Агнешко с Мед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

1

Добавят се подправките на вкус - сол, черен и червеният пипер, джодженът, девесилът, мащерката, медът, нарязаният пресен лук, сока от лимона и се...

Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона.
В тенджера разбърквате киселото...

1

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.
Варете, докато месото омекне....

Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: