Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехко Агнешко с Мед

Крехко Агнешко с Мед

Разгледай всички 21 авторски предложения относно крехко агнешко с мед в Gotvach.bg.
Агнешко чевермеАгнешко чевермеПо желание към края на печенето може да топвате лойта в червен пипер и така да мажете агнето....
Агнешко къриАгнешко къри
Прехвърлете агнешкото къри в голяма купа или го разсипете в дълбоки чинии. Декорирайте с листа пресен кориандър и поднесете....
Агнешко мезеАгнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Ароматно агнешкоАроматно агнешко
1
Нарязваме месото на порции. Слагаме го в съда за готвене и прибавяме зеления лук, нарязани на дребно магданоз и джоджен, червения и черния пипер,...
Агнешко ДробинеАгнешко Дробине
Ястието може да ползвате и за гарнитура към печено агнешко. Да Ви е сладко!...
Агнешко задушеноАгнешко задушено
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма. Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Агнешко АйнгемахтАгнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...
Пролетно агнешкоПролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....
Агнешко шишчеАгнешко шишче
На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...
Агнешко дробеноАгнешко дробено
Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване. Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: