Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехко Агнешко с Мед

Крехко Агнешко с Мед

Разгледай всички 21 авторски предложения относно крехко агнешко с мед в Gotvach.bg.
Агнешко дробеноАгнешко дробеноДреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване. Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...
Агнешко чевермеАгнешко чеверме
10
По желание към края на печенето може да топвате лойта в червен пипер и така да мажете агнето....
Агнешко къриАгнешко къри
Прехвърлете агнешкото къри в голяма купа или го разсипете в дълбоки чинии. Декорирайте с листа пресен кориандър и поднесете....
Агнешко вареноАгнешко варено
Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Агнешко бугламаАгнешко буглама
В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...
Печено агнешкоПечено агнешко
Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....
Агнешко тербелияАгнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате киселото...
Агнешко шишчеАгнешко шишче
На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко магданозлияАгнешко магданозлия
1
Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне....
Агнешко печеноАгнешко печено
Подсушаваме измитото месо и го нарязваме на кубчета като за кебап. Обелваме картофите и целината и ги нарязваме на по - едри парчета, а остърганите...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: