Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кюфтета с бял сос и чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета с бял сос и чесън

Кюфтета с бял сос и чесън

Разгледай всички 24 подбрани съвети за кюфтета с бял сос и чесън в Gotvach.bg.
Кюфтета с бял сос и чесън в тенджераКюфтета с бял сос и чесън в тенджераВ готовия сос пускаме кюфтетата и поръсваме с черен пипер....
Талиатели с пилешко филе, див чесън и бял сосТалиатели с пилешко филе, див чесън и бял сос
Талиателите с пилешко филе, див чесън и бял сос са готови....
Кюфтета с бял сосКюфтета с бял сос
2
Така приготвените кюфтета се поднасят залети с мазнина от изпържени в нея предварително настъргани моркови....
Кюфтета в бял сосКюфтета в бял сос
34
Ако обичаш кюфтенца, опитай и кюфтета ни с доматен сос или нашите цариградски кюфтенца....
Телешки кюфтета с бял сосТелешки кюфтета с бял сос
1
Сервирайте телешките кюфтета с бял сос. Поднесете и домашен хляб, с който да топите....
Кето кюфтета с бял сосКето кюфтета с бял сос
Остава се да се сгъсти течността, като се поставят и кюфтетата в соса. Поднасят се по 3 кето кюфтета с бял сос - кето разкош :)...
Бабините кюфтета с бял сосБабините кюфтета с бял сос
29
Гарнираме със ситно нарязан магданоз бабините кюфтета с бял сос....
Вкусни кюфтета с бял сосВкусни кюфтета с бял сос
2
Вкусните кюфтета с бял сос се поднасят поръсени със ситно нарязан магданоз. Приятен апетит!...
Класически кюфтета с бял сосКласически кюфтета с бял сос
Добавят се оформените кюфтета и се оставя да ври на умерен огън до сваряване на кюфтетата. Поднася се горещо....
Икономични кюфтета с бял сосИкономични кюфтета с бял сос
1
След като сме добавили всички кюфтета, засичаме 40 минути от момента на завиране на водата. На 35-тата минута приготвяме соса....
Кюфтета на фурна с бял сосКюфтета на фурна с бял сос
Подправете със сол и чесън на прах. Готовите кюфтенца полейте със сос, поръсете с магданоз и сервирайте....
Кюфтета с бял сос на ЗвездевКюфтета с бял сос на Звездев
1
От омесената кайма оформете 12 броя кюфтета....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: