Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кюфтяна Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтяна Яхния

Кюфтяна Яхния

Открий всички 24 авторски предложения за кюфтяна яхния в Gotvach.bg.
Яхния с целинаЯхния с целинаЯхнията се поднася с лимонов сок. Яхнията с целина е готова....
Яхния с празЯхния с праз
В кипящо масло пържим ситно скълцания лук. Посолява се със сол, черен и червен пипер. Наръсваме брашно и разреждаме с доматен сос и 2 чаши вода...
Яхния с карфиолЯхния с карфиол
Готви се още 5 минути, овкусяваме със сол, черен пипер и яхнията с карфиол е готова. Може да гарнирате с бяло сирене, но не е задължително....
Яхния с бататЯхния с батат
Задушаваме с малко водичка лука на дребно. Не пържим, за да е по-здравословно. След това добавяме брашното и доливаме вода, която е вряла. Така...
Яхния с лападЯхния с лапад
Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно....
Яхния с луканкаЯхния с луканка
Яхнията доваряваме на слаб огън. Подправяме със захарта и я сваляме от печката. Добър апетит!...
Яхния с кюфтенцаЯхния с кюфтенца
1
Оформете малки овални кюфтенца и ги запържете до полуготовност в загрята мазнина....
Яхния с нахутЯхния с нахут
2
Нахутът се накисва във вода от предната вечер. Сварява се на следващия ден, докато омекне, след което се отцежда и се оставя настрана. В останалата...
Яхния с гъбиЯхния с гъби
Оставете яхнията с гъби да се вари 3-4 минути, като бъркате непрекъснато, за да не се пресекат яйцата....
Яхния с кюфтетаЯхния с кюфтета
5
Готовата яхния се сгъстява с размито в малко вода брашно и след 30 сек. се отнема от котлона....
Яхния с наденицаЯхния с наденица
Загрява се олио в тиган и запържваме ситно нарязан лук и ленти чушки. Наденицата се нарязва на кръгчета. Сипва се и се запържва леко, добавяме...
Яхния с морковиЯхния с моркови
1
Морковите се измиват и нарязват на кръгчета, ако са големи се режат на половинки. Лукът и чесънът се почистват и нарязват на ситно. Загрява се...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: