Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кюфтяна Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Загрява се олио в тиган и запържваме ситно нарязан лук и ленти чушки.
Наденицата се нарязва на кръгчета. Сипва се и се запържва леко, добавяме...

Готви се още 5 минути, овкусяваме със сол, черен пипер и яхнията с карфиол е готова.
Може да гарнирате с бяло сирене, но не е задължително....

Оставете яхнията да ври на слаб огън около 30-40 минути.
Поръсете я със ситно нарязан магданоз и по желание сервирайте с филийки лимон....

Яхнията доваряваме на слаб огън. Подправяме със
захарта и я сваляме от печката.
Добър апетит!...

5

Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно....

2

Оставете яхнията с гъби да се вари 3-4 минути, като бъркате непрекъснато, за да не се пресекат яйцата....

1

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в сгорещеното олио. Наръсва се с брашното и като се поизпържи се добавя червеният пипер.
Прибавя се разреденото...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: