Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния с маслиниЛукът се нарязва на ситно и се запържва в сгорещеното олио. Наръсва се с брашното и като се поизпържи се добавя червеният пипер.
Прибавя се разреденото...
Яхния с луканка
Яхнията доваряваме на слаб огън. Подправяме със
захарта и я сваляме от печката.
Добър апетит!...
Яхния с кюфтетаГотовата яхния се сгъстява с размито в малко вода брашно и след 30 сек. се отнема от котлона....
5
Яхния с лапад
Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно....
Яхния с нахутНахутът се накисва във вода от предната вечер. Сварява се на следващия ден, докато омекне, след което се отцежда и се оставя настрана. В останалата...
2
Яхния с гъби
Оставете яхнията с гъби да се вари 3-4 минути, като бъркате непрекъснато, за да не се пресекат яйцата....
Яхния с кюфтенцаОформете малки овални кюфтенца и ги запържете до полуготовност в загрята мазнина....
1
Агнешка Яхния с Лапад
Готвенето продължава още 15 минути, след което се добавя разтворено във вода малко брашно, за плътност на яхнията....
Постна яхния с грах
Разтворете брашното в малко вода и изсипете на тънка струйка с непрекъснато бъркане, като може да добавите още, ако предпочитате много гъста яхния...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: