Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния с вариваНахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода.
Лукът се нарязва на ситно...
Яхния с чушки
Задушете ситно нарязаните лук и моркови в мазнина, докато поомекнат. След това добавете скълцания чесън и ги разбъркайте с червения пипер.
Прибавете...
Яхния с маслини
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в сгорещеното олио. Наръсва се с брашното и като се поизпържи се добавя червеният пипер.
Прибавя се разреденото...
Яхния с бамя
Оставете яхнията да ври на слаб огън около 30-40 минути.
Поръсете я със ситно нарязан магданоз и по желание сервирайте с филийки лимон....
Яхния с патладжани
Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете и ги оставете да се отцедят от горчивината си. Изплакнете ги и сложете да се изпържат в сгорещено...
Зеленчукова яхния с тофу
След завиране на зеленчуковата яхния се намаля на слаб огън и се оставя да къкри до готовност на тиквичките....
Картофена яхния с джумеркиЯхнията с картофи се готви около пет минути, като се разбърква периодично....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: