Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно....

2

Оставете яхнията с гъби да се вари 3-4 минути, като бъркате непрекъснато, за да не се пресекат яйцата....

1

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в сгорещеното олио. Наръсва се с брашното и като се поизпържи се добавя червеният пипер.
Прибавя се разреденото...

Задушете ситно нарязаните лук и моркови в мазнина, докато поомекнат. След това добавете скълцания чесън и ги разбъркайте с червения пипер.
Прибавете...

1

Оставя се яхнията с наденица за още 5-6 минути, след което праз яхнията се поръсва с нарязан на дребно магданоз и е готова за сервиране....

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: