Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лозови Сарми с Ориз и Гъби и Маслини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лозови Сарми с Ориз и Гъби и Маслини

Лозови Сарми с Ориз и Гъби и Маслини

Прегледай всички 24 избрани предложения относно лозови сарми с ориз и гъби и маслини в Gotvach.bg.
Лозови сарми с маслиниЛозови сарми с маслиниКогато сместа е готова, се изчаква да поизстине и от листата се навиват сарми. Слагат се в тенджера и се напълва вода почти да ги покрие....
Лозови сарми с оризЛозови сарми с ориз
Няколко лозови листа се слагат на дъното на тенджера и отгоре плътно се нареждат сармите....
Постни лозови сарми с ориз и гъбиПостни лозови сарми с ориз и гъби
Варете постните лозови сарми с ориз и гъби до готовност на ориза и поднесете....
Лозови сармиЛозови сарми
4
Готовите лозови сармички се заливат със сос, приготвен от яйцата, киселото мляко и брашното....
Вкусни лозови сарми с оризВкусни лозови сарми с ориз
Сервирах моите вкусни лозови сармички с некомо резена картоф и лъжица домашно кисело мляко. Вкусните лозови сармички с ориз са готови....
Постни лозови сарми с оризПостни лозови сарми с ориз
Постните лозови сарми с ориз са готови....
Лозови сарми с кайма и маслиниЛозови сарми с кайма и маслини
1
Нарежете на ситно лука, гъбите и обезкостените маслини....
Лозови сарми с месо и маслиниЛозови сарми с месо и маслини
Гъбите, лукът и почистените от костилки маслини се нарязват на ситно. Задушават се в сгорещено олио....
Турски лозови сармиТурски лозови сарми
4
Турските лозови сарми са готови....
Чифликчийски лозови сармиЧифликчийски лозови сарми
Разбърква се два три пъти, така че да поеме течността от тигана, и с получената плънка се завиват сармите. Редят се в гювеч....
Апетитни лозови сармиАпетитни лозови сарми
2
Налейте топла вода, докато покриете лозовите сарми, и сложете тенджерата на тих огън да къкри до готовност. Апетитните лозови сарми са готови....
Зелево-лозови сармиЗелево-лозови сарми
1
Имаме чудни зелево-лозови сарми, с които пожелаваме добър апетит!...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: