Gotvach.bg»Избрани Колекции»Манастирски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манастирски Гювеч

Манастирски Гювеч

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за манастирски гювеч в Gotvach.bg.
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месоПочистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Манастирски гювеч с агнешко месоМанастирски гювеч с агнешко месо
Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....
Манастирски гювеч от старите книгиМанастирски гювеч от старите книги
При сервиране манастирският гювеч от старите книги се поръсва с магданоз....
Гювеч с ориз по манастирскиГювеч с ориз по манастирски
2
Гювечът с ориз по манастирски е много вкусен....
Телешки гювеч по манастирскиТелешки гювеч по манастирски
4
Обезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода. Последователно се прибавят ситно нарязаният...
Рибен гювеч по манастирскиРибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина. След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...
Манастирски гювеч със свинскоМанастирски гювеч със свинско
След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути. Поръсете с нарязан магданоз....
Гювеч с фазанГювеч с фазан
Гювечът с фазан е готов....
Гювеч с бамяГювеч с бамя
1
Размийте доматеното пюре в топличка вода и полейте в гювеча. Поръсете с останалото олио, подправките и леко объркайте....
Гювеч с лукГювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч с патладжаниГювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с помберГювеч с помбер
Лукът се нарязва и се задушава в мазнина. Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода. Бърка се и се държи на огъня около...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: