Gotvach.bg»Избрани Колекции»Манастирски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....

При сервиране манастирският гювеч от старите книги се поръсва с магданоз....

3

Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина.
След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...

4

След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.
Поръсете с нарязан магданоз....

Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна.
Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: