Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Леща по манастирски с гъбиЛукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро.
В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата....
Боб по манастирски за бързащи хора
В тази рецепта боб чорба по манастирски изобилства зеленчуците....
Гълъби по манастирски
По желание поднасяме ястието, аранжирано със зеленийки.
Гълъбите по манастирски са готови....
Ориз по манастирскиОтделно в по-голям съд загрейте 80-100 мл олио и запържете последователно накълцания лук, нарязаните на кубчета моркови и чушка, нарязаните на филии...
5
Боб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
6
Паприкаш по манастирскиИзпичате пиперките, обелвате ги, почиствате ги от дръжките и семената и ги нарязвате на парченца. Стривате чесъна с малко сол, прибавяте оцета, виното...
1
Джолан по манастирскиЗалейте джолана с подсолена вода. Добавете дафиновия лист и бахара и варете до пълна готовност. Отцедете месото, обезкостете го и го нарежете на дребни...
1
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: