Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината с Бира и Мед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината с Бира и Мед

Марината с Бира и Мед

Открий всички 12 кулинарни идеи за марината с бира и мед в Gotvach.bg.
Свински врат с марината от мед и бираСвински врат с марината от мед и бираСвинският врат с марината от мед и бира е готов....
Марината за свински пържоли с бираМарината за свински пържоли с бира
5
Маринатата за свински пържоли с бира е много сполучлива....
Марината със бира и соев сосМарината със бира и соев сос
Тази марината е отлична за приготвяне на стекове, както и различни ястия със свинско или телешко месо....
Марината със мед и соев сосМарината със мед и соев сос
Тази марината е отлична за приготвяне на птичи меса и различни ястия с пилешко или пуешко....
Майонезена маринатаМайонезена марината
Използвайте маринатата за овкусяване на пилешко месо, като за целта я сипете в плик, добавете пилешкото и оставете да се маринова за поне 1 час в...
Сурова маринатаСурова марината
Обръщайте го от време на време да попие хубаво маринатата....
Печена пуйка с мед и марината от портокалов сокПечена пуйка с мед и марината от портокалов сок
После се разбъркват мед и соев сос, маха се фолиото, с помощта на тънка четка с тази смес се намазва пуйката....
Марината с кетчупМарината с кетчуп
*Хубаво е маринованото месо с тази марината да престои поне една нощ в хладилника, за да поеме от вкуса на подправките....
Марината за дробМарината за дроб
1
Смесете съставките за маринатата....
Марината за рибаМарината за риба
4
Разбъркайте добре всички подправки за марината за риба. Подготвените парчета риба или цяла риба се накисват в тази марината за 2-3 часа....
Марината за скараМарината за скара
6
Ако е повечко месото, може да удвоите съставките за марината. Оставя се поне за няколко часа в покрит съд, за да се овкуси....
Марината за еленскоМарината за еленско
Всичко се разбърква и с полученото се натрива еленското /това количество марината е подходящо за около 500 г месо/....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: