Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мармалад от лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр с лук и вино
Лукът се обелва и се нарязва на филийки.
Маслото се разтопява със захарта на среден огън. Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с покрит...
Конфитюр от лук с виноЛукът се обелва и се нарязва на филийки. Маслото се разтопява със захарта на среден огън.
Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с покрит...
1
Лук с портокалов конфитюр
Лукът се покрива със студена вода.
Зехтинът се загрява, добавя се захарта и се бърка до пълното ѝ разтваряне около 5 мин. Добавя се портокаловият...
Сладко руло с конфитюр и орехи
Внимателно отвиваме и намазваме с предварително разбъркания конфитюр с ядките, отново навиваме на стегнато руло....
Мармалад с лук и зехтин
След това сипете в бурканчета и съхранявайте мармалада в хладилник за най-много 14 дни.
Мармаладът с лук и зехтин е готов....
Сладко от червен лукПоднесете сладкото от червен лук като гарнитура към ястие или затворете в бурканче....
1
Лук в сладко-кисел сосЛукът се сварява в подсолена вода, отцежда се и се обелва. Запържва се в загрятата мазнина.
Добавят се дафиновите листа, карамфилчетата, захарта...
1
Кростата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюлиСлед изпичането прехвърлете кростатата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюли на решетка и поръсете по краищата с пудра захар....
2
Тиквен конфитюр с мандарини
В тази смес се добавя останалата захар и конфитюрът се вари до сгъстяване....
Конфитюр от боровинки
Конфитюрът се разсипва в бурканчета.
Конфитюрът от боровинки се стерилизира 5 мин....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: