Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мармалад от лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с покрит капак.
Лукът трябва да бъде прозрачен и малко карамелизиран....

1

Лукът се изцежда и се запържва в тигана с портокаловия сок и се осолява....

Внимателно отвиваме и намазваме с предварително разбъркания конфитюр с ядките, отново навиваме на стегнато руло....

След това сипете в бурканчета и съхранявайте мармалада в хладилник за най-много 14 дни.
Мармаладът с лук и зехтин е готов....

1

1

В тази смес се добавя останалата захар и конфитюрът се вари до сгъстяване....

8
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: