Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мексиканска Тортиля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мексиканска Тортиля

Мексиканска Тортиля

Разгледай всички 24 избрани предложения за мексиканска тортиля в Gotvach.bg.
Тортиля с плънкаТортиля с плънкаТортилята с плънка е готова....
Тортиля с грахТортиля с грах
Намалете котлона на ниска степен, защото може да изгори от вън, а от вътре да остане сурова апетитната тортиля....
Тортиля с тиквичкаТортиля с тиквичка
В купичка смесваме нарязаните на ситно картофи и тиквичка, после яйцата, солта и пипера. Всичко се обърква добре. Загряваме тиган с малко мазнина...
Тортиля с лукТортиля с лук
Махнете тортилята от тиган и с решетъчна лъжица сипете картофите при яйцата. Овкусете със сол и черен пипер....
Тортиля с картофиТортиля с картофи
Картофите се обелват и се нарязват на много тънки филийки. В тиган се налива доста зехтин. Нареждат се картофите, като помежду им се слага ситно...
Тортиля с патладжанТортиля с патладжан
Нарязваме лука, тиквичката, картофа и чесъна на малки кубчета. Патладжана посоляваме и изкисваме във вода за 30 минути и след това подсушаваме...
Испанска тортиля с картофиИспанска тортиля с картофи
Когато стане готова, тортилята се обръща в чиния и така се сервира. Испанската тортиля с картофи е много вкусна....
Тортиля с пресен чесънТортиля с пресен чесън
2
Когато това се случи, нашата тортиля е готова. Прехвърлете в чиния и гарнирайте с хамона, прошутото, сирене или кашкавал....
Тортиля с пресен лукТортиля с пресен лук
2
Запържете предварително измития и нарязан на ситно зелен лук до омекване. В купа разбийте яйцата и ги посочете. Изсипете готовия лук в разбитите...
Тортиля с оризово брашноТортиля с оризово брашно
Всяка тортила питка се маже с масло, след като се изпече....
Картофена тортиля с колбасКартофена тортиля с колбас
1
Картофът заедно с лука се настъргват, запържват се. Махаме от котлона да изстине. След това прибавяме яйцата, колбаса, сиренето и подправките....
Картофена тортиля с гъбиКартофена тортиля с гъби
Добавете сместа и оформете тортилята. Запечете до златист загар. С помощта на чиния обърнете и върнете отново в тигана, допечете....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: