Gotvach.bg»Избрани Колекции»Месена Сиропирана Баница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Месена Сиропирана Баница

Месена Сиропирана Баница

Разгледай всички 24 избрани предложения за месена сиропирана баница в Gotvach.bg.
Сиропирана баница с точени кориСиропирана баница с точени кориИзсипваме горещия сироп върху студената баница. Захлупваме отгоре и оставяме да попие сиропът....
Сиропирана баницаСиропирана баница
Маята я размивам с прясното мляко и я оставям да шупне. Правя кладенче в брашното и слагам всички продукти, замесвам меко тесто с млякото и маята,...
Сиропирана точена баница с локумСиропирана точена баница с локум
След като сладката точена баница втаса, я изпечете в умерена фурна....
Сладка сиропирана баницаСладка сиропирана баница
14
След като втаса тестото, баницата се изпича и като изстине, се сиропира....
Сиропирана баница с бутертестоСиропирана баница с бутертесто
Горещата сладка баница залейте с изстиналия сироп....
Сиропирана баница с тикваСиропирана баница с тиква
Сиропираната баница с тиква е готова....
Сиропирана баница с грисСиропирана баница с грис
С горещия сироп от коняка, захарта и водата заливаме изстиналата баница....
Сиропирана Баница на РозичкиСиропирана Баница на Розички
4
Изпечената баница се оставя да изстине за 3 часа, след което се сиропира със захарния сироп, приготвен от разтопените заедно в съд на котлона 1 пакетче...
Сиропирана баница с локумСиропирана баница с локум
15
След като изстине, заливаме сладката баница с топъл сироп, приготвен от водата и захарта. Покриваме витата баница с кърпа за да се задуши....
Сиропирана баница с халваСиропирана баница с халва
1
Правим сироп от захарта и водата и когато баницата е напълно изстинала я заливаме с горещия сироп....
Сиропирана баница с кокосСиропирана баница с кокос
Престоява около 5-10 минути и се залива изпечената баница. Сервира се охладена....
Сиропирана баница-сладкиш с тикваСиропирана баница-сладкиш с тиква
Сиропираната баница-сладкиш с тиква е много вкусна....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: