Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропирани Български Баници
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сиропирани Български Баници

Сиропирани Български Баници

Открий всички 24 избрани предложения относно сиропирани български баници в Gotvach.bg.
Сиропирани банички розичкиСиропирани банички розичкиСиропираните банички розички поръсете с пудра захар и поднесете....
Сиропирани банички с ябълкиСиропирани банички с ябълки
Оставете за няколко часа на хладно да поемат сиропа и сервирайте сиропирани банички с ябълки....
Сиропирани бухтиСиропирани бухти
Сиропираните бухти са готови....
Сиропирани меденкиСиропирани меденки
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се олиото, меда, содата и брашното. Замесва се гладко тесто, което може да се направи на топчета, които...
Сиропирани охлювчетаСиропирани охлювчета
Оставете сиропираните охлювчета да престоят за 1 нощ в хладилника, защото на другия ден са най-вкусни. По желание поръсете с орехи....
Сиропирани ЖокейчетаСиропирани Жокейчета
По желание сиропираният сладкиш се глазира с шоколад, украсява се с ядки или друго. Сиропираните Жокейчета са готови....
Сиропирани мидичкиСиропирани мидички
Поднасете сиропирани мидички, след като са престояли една нощ....
Сиропирани охлювиСиропирани охлюви
Сиропът се приготвя, като захарта и водата се смесват. След като кипне сиропът, се оставя да ври 5 минути, отстранява се от огъня и се добавя сокът...
Сиропирани костенуркиСиропирани костенурки
Като се поохладят костенурките сиропираме със захарния сироп....
Сиропирани топкиСиропирани топки
1
Сиропираме топките /охладени/ с леко топлия сироп, след 30 минутно сиропиране ги украсяваме....
Сиропирани пуричкиСиропирани пурички
1
Локумът се нарязва на дребно. Корите се разстилат и се нарязват на ивици. Намазват се с масло и олио. Прегъва се по дължина, отгоре пак се маже...
Сиропирани бутеркиСиропирани бутерки
Обелете ябълките, изрежете им сърцевината със семките и ги нарежете на резенчета /около 10 бр/. Бутер тестото се разрязва на 10 правоъгълника,...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: