Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница на Български
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница на Български

Баница на Български

Открий всички 12 избрани предложения за баница на български в Gotvach.bg.
Агнешки бут по български в китайска маринатаАгнешки бут по български в китайска маринатаИзваждаме от марината и подправяме с типични български подправки. Нарязваме лука....
Български качамакБългарски качамак
14
Класически български качамак, който винаги хапваме с удоволствие!...
Шот Български флагШот Български флаг
Алкохолните напитки трябва да са добре охладени (мастиката да е на кристали). За да се получи на пластове, добавяме съставките една по една в...
Български ябълков пайБългарски ябълков пай
Пресява се в купа брашното, смесваме с бакпулвера, разтопеното масло, захарта и яйцето. Разбърква се добре с вилица, докато се разтопи захарта. Добавя...
Шакшука по българскиШакшука по български
Патладжаните и чушките се нарязват на парченца, доматите са белени и нарязани на кубчета от консерва. В тенджера или дълбок тиган се загрява олиото...
Лазаня по българскиЛазаня по български
След 25 мин, когато махнем фолиото, добавяме заливката и печем лазанята по български до готовност около 15 мин....
Традиционен Български ГювечТрадиционен Български Гювеч
21
Месото се нарязва на парчета и се запържва леко в 2 - 3 с. л. от мазнината, след което се изважда. В същата мазнина се запържва леко ситно нарязаният...
Класически Български ТараторКласически Български Таратор
7
Вашият освежаващ традиционен български таратор е готов!...
Тирамису по българскиТирамису по български
15
Разделяме жълтъците от белтъците. С миксер разбиваме жълтъците с пудрата захар като прибавяме към тях постепенно изварата, киселото и прясно мляко...
Тортия по българскиТортия по български
30
Картофите се сваряват до леко омекване. После се нарязват на тънки кръгчета. Разбиват се яйцата, слагат се подправките и се изливат върху картофите...
Вкусен български козунакВкусен български козунак
Млякото се загрява заедно с олиото и захарта. Отстранява се да се поохлади. Към пресятото брашно се прибавят останалите продукти и шупналата мая....
Традиционен български сладкишТрадиционен български сладкиш
3
Замесете тесто от брашното, жълтъците, маслото, пудрата захар и маята. Увийте го в пергаментова хартия и го оставете на хладно за 2-3 часа. След...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
53
40
30
21
10
Дай твоята оценка: